vraag & antwoord

in mijn hoofd

Ik pieker veel, is het dan wel zinvol?
Soms ontvang je simpel weg te veel levenservaring, raakt je energie verstoord en “vlucht” je in het denken. Een natuurlijk en onbewust proces, veelal uit zelfbescherming.

Durf jij naar je lijf te luisteren? Jouw lichaam wijst je heel eenvoudig de weg! Het is mijn kracht om in stilte te observeren, aan te voelen en aan te raken wat er in beweging mág komen.

geen verklaring

De reguliere arts heeft geen verklaring voor mijn klachten, kun jij er iets mee?
Door te luisteren naar de lijf ervaar jij wat jouw lijf je te vertellen heeft en wat losgelaten mag worden. Durf jij te luisteren en de beste versie van jezelf te worden?

Ik stel geen medische diagnoses.

vergoeding

Wordt de behandeling vergoed?

Vrouwen die voor Zuiver Bewust kiezen maken een bewuste keuze en nemen verantwoordelijkheid voor hun eigen vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling.

Ben je in loondienst, kun je je persoonlijke ontwikkeling onderdeel van je persoonlijk ontwikkelplan (POP) laten zijn om op deze wijze budget generen. Als zelfstandig ondernemer (ZZP) kun je de kosten opvoeren bij je eigen onderneming.

Het is mijn kracht om in stilte te observeren, aan te voelen en aan te raken wat er in beweging mág komen. Hier staan zorgverzekeraars tot op heden niet voor open.

investering

Wat zijn de kosten?

De vraag is wat wil jij investeren in jezelf? De investering is afhankelijk van het pakket wat je kiest. In een geheel vrijblijvende –online- kennismaking ervaren we of er een wederzijdse “klik” is en bespreken we de mogelijkheden en de daarbij behorende tarieven.

Menu