veel gestelde vragen

De reguliere arts heeft geen verklaring voor mijn lichamelijk ongemak. Kun jij er iets mee?

Door te luisteren naar de wijsheid van je lijf ervaar je wat jouw lijf je te vertellen heeft en wat losgelaten mag worden. Zo word jij je bewust welke thema’s er achter jouw specifieke klachten (fysieke-, emotionele- en mentale-) schuil gaan. Elk lichamelijk ongemak heeft je een boodschap te vertellen. De belangrijkste vraag aan jezelf is: ben je bereid hiernaar te luisteren en sta je open voor verandering?

Ik ben geen arts en stel geen medische diagnoses.

Ik zit telkens in mijn hoofd is het dan wel zinvol?

Als je veel piekert zijn sessies juist zinvol. Soms ontvangen je simpel weg “te veel” levenservaring, raakt je eigen vertrouwde pad verstoord en vlucht je in je denken. Een heel natuurlijk en onbewust proces, veelal uit zelfbescherming.
Energetische coaching & healing draagt bij de balans en rust te herstellen zodat je weer in verbinding komt met wie je werkelijk bent.

Als jij ervoor openstaat je blik naar binnen te richten en te ervaren wat je lijf je te vertellen heeft, zul je ervaren dat blokkades op eenvoudige wijze losgelaten worden. Zodat je in vrijheid jouw energie weer voelt stromen in je lijf en in verbinding bent met jezelf.

Ik ben niet zo mobiel, is een sessie op afstand mogelijk?

Energie kent geen grenzen! Het maakt het geen verschil of je in de praktijk komt voor een sessie of dat je op afstand aan de slag gaan. Sterker nog, het effect van werken op afstand is groter en sneller doordat je denken is uitgeschakeld.

(exclusief Sensitherapie)

Wat zijn de kosten?

Kennis maken doen je gratis. In aansluiting op de intake heb je de keuze uit één van de beschikbare pakketten.
Wil je enkel healing geef dit aan en boek rechtstreeks een healing sessie! Een kennismaking en intake zijn hiervoor overbodig!

Komen de sessie voor vergoeding in aanmerking?

Vrouwen die voor mijn coaching kiezen maken een bewuste keuze en nemen verantwoordelijkheid voor hun eigen vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling.

Veel van mijn klanten zijn werkzaam als zorgverlener.  Werk je als zelfstandig ondernemer (ZZP) kun je de kosten voor coaching opvoeren bij je eigen onderneming. Ben je in loondienst, maak dan je persoonlijke ontwikkeling onderdeel van je persoonlijk ontwikkelplan (POP) om op deze wijze budget generen.

Ik wil mijn intuïtieve kwaliteiten ten volle en vrij kunnen benutten. Ik kies ervoor om Zuiver en Bewust mijn kwaliteiten vrij in te zetten. Hier staan de zorgverzekeraars tot op heden niet voor open.

Welk pakket past bij mij?

Ieder mens is uniek. Daarmee ook je levenservaring en wensen om tot verandering te komen. Het resultaat wordt beïnvloed door het gemak waarmee jij je blik naar binnen richt en de bereidheid die je hebt om onnodige ballast achter je te laten.

Tijdens de intake maken we samen een plan en kijk je welk pakket het beste past bij jouw unieke situatie.

Menu