Touch of Matrix

De bewustzijnsmethode die alles diepgaand in beweging zet. Het ruimt onbewuste oude programma’s op die een nieuw bewustzijn in de weg staan. Door te werken in het onderbewuste leert en werkt iedereen op zijn eigen level en op zijn eigen niveau aan dat wat er nodig is.

je bent precies daar waar je mag zijn

onbewust

Jouw lijf brengt je effectief in verbinding met onbewuste blokkades. De plek waar oude programma’s zijn en energie zijn vastgezet. Soms voelbaar en zichtbaar in de vorm van pijnklachten, een onaangenaam gevoel of ziekte. Vastgezette energie vanuit je huidige leven of vanuit generatie voor jou. Ze belemmeren je handelen, beïnvloeden je gedachten en staan nieuw bewustzijn in de weg.

energetische aanraking

Door de vastgezette energie energetisch aan te raken ontstaat er letterlijk beweging. Met als resultaat dat jij op fysiek-, emotioneel-, mentaal- en spiritueel niveau oude rommel los laat. Zo ontstaat er ruimte en gaat je energie weer vrij stromen. En ben jij in staat om je opnieuw te verbinden met jezelf en ervaar je innerlijke vrijheid.

ervaringen van anderen

Aangenaam verrast en verwonderd over wat er zich aandiende. Ik zat tegen een burn-out aan maar heb nu een helder en leeg hoofd. Ik voel me milder en zachter. Een heel fijn gevoel.

bewustwording

Er is een stuk bewustwording op gang gebracht waarin ik tot inzicht kom. Ik voel nu dat ik het anders kan en wil.
Ik ben erg onder de indruk van hoe jij de sessie begeleidde. Heel mooi!

Dank je wel voor je ondersteunende sessies bij mijn zoektocht. Er is veel meer vertrouwen in de mooie dingen die er al “zijn” en nog gaan komen. Het dringt steeds meer door dat ik mag ZIJN wie ik werkelijk ben. Super bedankt! Tot snel, want ik blijf  graag nog even voor wat extra onderhoud en healing ;-).

Mijn hoofdpijn en problemen met slapen zijn verdwenen. Mijn hoofd is leeg en alles voelt veel lichter aan. Ik slaap na jaren weer als een roos. Bijzonder!

Ik had niet verwacht dat ik zoveel zou gaan voelen. En weet je wat bijzonder is, vooral mijn rug voelt veel lichter. Het voelt goed en leeg tegelijkertijd.

gecertificeerd

Ik ben volledig gecertificeerd Touch of Matrix therapeut.
Opgeleid door, de meester zelf, Günther de Jong, grondlegger van Touch of Matrix. Samen met Ria Kuiper heeft hij Touch of Matrix tot een groot succes gebracht in Nederland.

Saskia staat hier tussen Gunter en Ria de grondlegger van Touch of Matrix

wil jij weten wat het jou kan brengen?

innerlijke vrijheid is een cadeau

Deze kennismaking boek je om te ervaren of er een ‘klik’ is en om te verkennen of een coaching traject passend is. Ik ben eerlijk en oprecht. Past het niet hoor je het.
Ik ga ervanuit dat je de website hebt gelezen en weet welke vragen je aan mij hebt.

Boek deze kennismaking enkel als je ervan overtuigd bent de verandering met jezelf aan te willen gaan.

BOEK kennismaking

terug  |  home

Menu