Touch of Matrix

De bewustzijnsmethode die alles in beweging zet. Het ruimt onbewuste oude programma’s op die een nieuw bewustzijn in de weg staan. Hoe zou het zijn als jij naar de wijsheid van je lichaam luistert?

blokkades

Jouw lijf brengt je effectief in verbinding met blokkades. De plek waar oude programma’s zijn opgeslagen. Soms voelbaar in de vorm van pijnklachten of een onaangenaam gevoel. Blokkade’s duiden zich in je huidige leven of in generatie voor jou. Ze belemmeren je handelen, beïnvloeden je gedachten en staan nieuw bewustzijn in de weg.

energetische aanraking

Door blokkade’s energetisch aan te raken ontstaat er letterlijk beweging. Het resultaat is dat jij op fysiek-, emotioneel-, mentaal- en spiritueel niveau oude rommel loslaat. Zo ontstaat er ruimte, rust en vrijheid. Stroomt je energie en is er ruimte om je opnieuw te verbinden met jezelf .

review

Ik ben aangenaam verrast en verwonderd over wat er zich aandiende. Ik zat tegen een burn-out aan maar heb nu een helder en leger hoofd. Ik voel me milder en zachter. Een heel fijn gevoel. Er is een stuk bewustwording op gang gebracht waarin ik tot inzicht kom. Ik voel nu dat ik het anders kan en wil.
Ik ben erg onder de indruk van hoe jij de sessie begeleidde. Heel mooi!

gecertificeerd

Saskia is gecertificeerd Touch of Matrix therapeut.
Volledig opgeleid door, de meester zelf, Günther de Jong, grondlegger van Touch of Matrix. Samen met Ria Kuiper heeft hij Touch of Matrix tot een groot succes gebracht in Nederland.

Saskia staat hier tussen Gunter en Ria de grondlegger van Touch of Matrix
Menu