"Mijn nek is vrij dankzij één sessie op afstand. Bizar! Het voelt super goed en relaxed."

bewustzijn

Touch of Matrix is een bewustzijnsmethode welke alles in beweging zet. Het ruimt onbewuste oude programma’s op. Programma’s die je handelen en gedachten beïnvloeden en een “nieuw bewustzijn” in de weg staan. Hoe zou het zijn als jij je innerlijke prullenbak leegt door simpel weg naar de wijsheid van je lichaam te luisteren? Jouw lijf brengt effectief naar de plek waar oude informatie is opgeslagen. Soms voelbaar in de vorm van pijnklachten of een onaangenaam gevoel. Een blokkade kan zich aanduiden in je huidige leven of in de generatie voor jou. Door de blokkade energetisch aan te raken ontstaat er beweging. Het resultaat is dat je op fysiek-, emotioneel-, mentaal- en spiritueel niveau loslaat. Hierdoor ontstaat er ruimte, rust en vrijheid. Jouw innerlijke kracht kan weer vrij stromen.

van onbewust naar Zuiver Bewust

effectieve methode

Touch of Matrix is een effectieve methode waarbij we luisteren naar wat je lijf te vertellen heeft. Samen volgen we jou uniek levenspad om te komen bij de onbewuste energetische blokkades die bijdragen aan;

onverklaarbare

pijn & ziekte  –  onzekerheid  –  angst  –  trauma  –  verdriet

Burn-out

hoofdpijn  –  migraine  –  uitgeput gevoel

stress

slaapproblemen   –  vermoeidheid  –  roken

hoe zou het zijn

Hoe zou het zijn als jij terugkerende belemmerende patronen doorbreekt en los laat? Belemmerende patronen die zich in je onderbewustzijn schuil houden en bepalend zijn voor hoe jij in het leven staat. Belemmerende patronen die zich blijven herhalen omdat ze verbonden zijn met stukken in jou leven of met stukken uit vorige generaties. Wanneer jij komt tot inzichten, bewustwording en ontspanning komt er ruimte in je lijf en ontstaat er rust. Zodat jij (weer) kunt zijn wie je werkelijk bent. Zelf weer aan het roer staat en vanuit innerlijke kracht je eigen passie leeft.

Pak het roer en leef je eigen passie!

"Ik heb veel sneller in de gaten wanneer ik voor mezelf mag kiezen. Dank je wel."

Menu