Reconnective Healing

Reconnective Healing ® is een levens-veranderende ervaring die zich onderscheidt van andere vormen van Healing. Reconnective Healing ® bevat nieuwe hoge frequenties met een groter bereik. Deze frequenties zijn beter waarneembaar en laten verrassende resultaten zien. Door je over te geven aan deze nieuwe hoge frequenties kom je tot een diepere verbinding met jezelf.

natuurlijke balans

Reconnective Healing ® helpt je om je natuurlijke balans te herstellen. Reconnective Healing ® is in staat om je opnieuw te verbinden met het universum. Door je in contact te brengen met de nieuwe helende frequenties kom je in verbinding met je diepste “zijn”. Dit brengt je op een hoger niveau in diepe verbinding met jezelf en met het universum.

Reconnective Healing ® heeft zijn uitwerking op mentaal-, fysiek-, emotioneel- en spiritueel niveau.

wetenschap

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat Reconnective Healing ® je in een diepe meditatieve staat brengt. Het laat zien dat je hersengolven en je hartfrequenties harmonischer worden.

"Als je gelukt hebt zal jouw genezing komen in de vorm waarop je had gehoopt"
(Eric Pearl)

disclaimer

Eric Pearl en iedereen verbonden met dit werk, kunnen geen garanties geven of beloftes doen. Diagnoses worden er niet gesteld.  Klachten worden niet behandeld. Je bent en blijft zelf verantwoordelijk voor de zorg en voortzetting van jouw medische behandeling.

hoe mijn avontuur begon

In de zomer van 2011 las ik op vakantie een artikel over Reconnective Healing ® en ik voelde de energie van het artikel afspatten. Aanvankelijk dacht ik dat ik het me verbeelde en legde het artikel weg. Toen hetzelfde zich een paar dagen later herhaalde werd er iets in mij aangeraakt! Eenmaal thuis kon ik niet anders dan het boek The Reconnectie lezen! Tijdens het lezen van het boek voelde ik de energie in mijn handen steeds sterker stromen. In etappes heb ik het boek tot mij kunnen nemen er was geen weg meer terug!

In de zomer van 2012 kwam Eric Pearl, de grondlegger van Reconnective Healing ®, naar Nederland voor een training en heb ik mij laten onderdompelen in de Reconnective Healing ® energie. Alle vervolg trainingen heb ik van Eric Pearl zelf mogen ontvangen.

Menu