reconnective healing

Een levens-veranderende ervaring die zich onderscheidt van andere vormen van Healing. Reconnective Healing ® verbind je opnieuw met het universum en hersteld de natuurlijke balans.

hoge frequenties

Reconnective Healing ® bevat nieuwe hoge frequenties met een groter bereik. Deze frequenties zijn beter waarneembaar en laten verrassende resultaten zien.

helend

Je komt in diepe verbinding met helende frequenties, het universum en jezelf. Reconnective Healing ® heeft zijn uitwerking op fysiek-, emotioneel-, mentaal- en spiritueel niveau.

wetenschap

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat Reconnective Healing ® je in een diepe meditatieve staat brengt. Het laat zien dat hersengolven en hartfrequenties harmonischer worden.

disclaimer

Eric Pearl en iedereen verbonden met dit werk, kunnen geen garanties geven of beloftes doen. Je bent en blijft zelf verantwoordelijk voor de zorg en voortzetting van jouw medische behandeling.

ontspanning

“Mijn hoofd is vrij van klachten en ik slaap weer als een roos. Alles voelt veel lichter aan. Bijzonder! Ik had niet verwacht zoveel te gaan voelen. En weet je wat bijzonder is, vooral mijn rug voelt veel lichter. Het voelt goed en leeg tegelijkertijd.”

gecertificeerd reconnective healer

In 2011 las ik een artikel over Reconnective Healing ®. De energie spatte er vanaf. Tijdens het lezen van het boek The Reconnectie voelde ik letterlijk de energie uit mijn handen stromen. Iets in mij werd aangeraakt!

In 2012 kwam Eric Pearl, de grondlegger van Reconnective Healing ®, voor trainingen naar Nederland. Het moment waarop ik mij heb laten onderdompelen in de Reconnective Healing ® energie. Alle vervolg trainingen heb ik van Eric Pearl zelf mogen ontvangen.

Menu