healing

op de afbeelding handen in healing energie

stimuleer het zelfhelend vermogen

Healing bevordert inzichten en biedt diepe meditatieve ontspanning van lichaam en geest.

intelligent

Healing energie is intelligent en doet zijn werk in alles wat vibreert. Als healer breng ik je in verbinding met de healing energie. Dat voel je waardoor je dichter bij jezelf komt en geblokkeerde emoties en energie uitgedaagd worden mee te vibreren.

stel je open

Hoe meer jij er voor open staat de weerstand er te laten ZIJN en te onderzoeken hoe meer de healing energie zal gaan vibreren. Healing energie werkt daar waar het nodig is. Hoe gevoeliger je bent, hoe meer jij je openstelt, hoe meer je zult waarnemen.

breed inzetbaar

Healing frequenties zijn breed inzetbaar en kennen meerdere vormen. Het mooiste is dat elke vorm zijn weg vindt naar de plek waar het nodig is. Ik breng je graag in verbinding.
Healing energie heeft zijn uitwerking op fysiek-, emotioneel-, mentaal- en spiritueel niveau.

zuiver bewust een krachtige madelief

Je bent een engel. De healing op afstand is ongelofelijk gewoon, wat een verschil met de dagen daarvoor!!! Het heeft hem goed gedaan. Nogmaals dank en tot snel!

Heel erg ontspannend! Van hoofd naar hart, naar buik. Thuiskomen! Na de sessies bij jou slaap ik weer super. Kom eindelijk weer uitgerust mijn bed uit in de ochtend.

healingenergie

reconnective healing

Reconnective healing wordt gezien als een levens-veranderende ervaring die zich onderscheidt van andere vormen van healing.
Het brengt je opnieuw inverbinding met het universum en hersteld de natuurlijke balans.

hoge frequenties

Omdat het nieuwe hoge frequenties bevat heeft het een groter bereik. Deze frequenties zijn beter waarneembaar en laten verrassende resultaten zien.

wetenschap

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat Reconnective Healing® je in een diepe meditatieve staat brengt. Het laat zien dat hersengolven en hartfrequenties harmonischer worden.

white time healing

White Time Healing is afkomstig vanuit de kosmische bron. Deze energie heeft een hoge frequentie, afgestemd op een nieuw bewustzijn. Het effect is zowel helend als bewustzijnsverruimend.

diepgaande kwaliteiten

De energie omarmt het verleden, heden en de toekomst in één tijdsunit. De energie is intelligent en past de kracht, kleur en frequentie aan de ontvanger. De afstand en de toepassing van deze healing is onbeperkt. Door de diepgaande kwaliteiten is deze healing energie perfect om ons te ondersteunen in het proces van deze tijd.

gecertificeerd

Universal White Time Healer

Reconnection-Certified Practitioner, volledig opgeleid door Eric Pearl, de grondlegger van Reconnective Healing®.

Reiki I en Reiki II
volgens het USUI systeem van natuurlijke genezing

disclaimer

Iedereen verbonden met healing werk kan geen garanties geven of beloftes doen. Je bent en blijft zelf verantwoordelijk voor de zorg en voortzetting van jouw medische behandeling.

Menu