"heel ontspannend!"

traject

Tijdens een gratis kennismaking ervaren we of er een wederzijdse klik is en of er voldoende wederzijds vertrouwen is. We bespreken jou vragen en kort je wensen en doelen. Ik vertel je wat ik wel en niet voor je kan betekenen.

Tijdens het Zuiver Bewust traject breng ik je zonder oordeel in contact met de wijsheid van jouw eigen lijf. Zo ga jij zelf ervaren waar zich blokkades aandienen in jouw onderbewustzijn en welke oude programma’s losgelaten mogen worden.

"van denken naar voelen"

intake & sessies

Tijdens de intake bespreken we concreet waar jij aan wilt werken, wat je doelen en wensen zijn. Waar nodig meten we met de biosensor (meten is weten) welke methodes en technieken het best passend zijn om jouw wensen en doelen te realiseren.

In de individuele sessie staan jouw fysieke-, emotionele-, mentale en/of spirituele ongemakken centraal. Ik hou je liefdevol een spiegel voor, die jouw lijf je laat ervaren, zonder oordeel en op jouw tempo. Je zult ervaren dat energetische blokkades zich vanzelf aandienen om aangeraakt en losgelaten te worden.

grenzeloos

Minder mobiel of is de reisafstand te ver? Het maakt geen verschil of je komt voor een face to face sessie of dat ik op afstand met je aan de slag ga. (uitgezonderd Sensitherapie). Sterker nog: het effect van werken op afstand, is groter en effectiever doordat ons denken uitgeschakeld is.

intuïtief maak ik gebruik van

Touch of Matrix

Een vernieuwde methode om van onverklaarbare pijn, trauma, stress, angst of onzekerheid af te komen.

Healing

Healing brengt je op een hoger niveau in verbinding met het universum en jezelf.

Sensitherapie

Door jouw energiebaan te meten traceren we verstoorde energieën en blokkades.

kennismaking

Om samen te werken en een traject in te gaan is het van belang een wederzijdse klik te ervaren.
Ik bied je daarom de mogelijkheid aan om een gratis online kennismaking met mij in te plannen van 30 min.
Geheel vrijblijvend en zonder verplichting!

Deze kennismaking zal verlopen via Wats-app beeldbellen en kan op korte termijn plaatsvinden op maandag of donderdag tussen 17.00 en 18.30 uur.

plan hier je gesprek!

Menu