reviews

Lees hieronder een reeks ervaringsverhalen van vrouwen die je voor zijn gegaan.

iedere beleving is uniek

Toen ik bij Saskia kwam zat ik midden in een burn-out en was de gesprekken met mijn psycholoog beu.

cirkel

Ik had het gevoel in een cirkel rond te draaien zonder enige vooruitgang. Bij Saskia heb ik weer vertrouwen gekregen in mezelf en de mooie dingen die er zijn.

drie sessies

Ik voelde bij de 3e sessie letterlijk de energie in mij terug stromen. Omdat het mij zo goed doet blijf ik graag nog even voor wat extra support.

Om te beginnen doet de sfeer in de praktijk al zo goed. Tijdens mijn sessie werd mijn pijnplek in mijn schouder gevisualiseerd als een stuk beton dat van binnenuit werd aangepakt. Wat een opluchting. Ik voel me nu onbevangen alsof ik me weer kan overgeven.

Het is echt een feestje dit, heel bijzonder omdat ik mijn fysieke klachten zo weg voelde glijden.

Dankbaar! Ik voel me letterlijk en figuurlijk opgeruimd. Na jaren rondgelopen te hebben met onverklaarbare vage lage rugpijn (waar ik maar mee moest “leren leven” volgens de artsen) is het heel bijzonder om te ervaren hoe VRIJ mijn rug nu is. Ik doe alles weer en voel me echt super. Aanrader!

Zuiver Bewust, energetische coaching en healing, revieuw

Er is een stuk bewustwording op gang gebracht waarin ik tot inzicht kom. Ik ben aangenaam verrast en verwonderd over wat er zich aandiende tijdens de sessies. Voel me nu fit en zacht, heb een helder en leeg hoofd.  Besef met nu dat ik het anders wil en kan. Ik ben erg onder de indruk hoe prettig Saskia mijn, toch wel, pittige sessies begeleidde. Heel mooi!

Je bent een engel. De healing op afstand is ongelofelijk gewoon, wat een verschil met de dagen daarvoor!!! Het heeft hem goed gedaan. Nogmaals dank en tot snel!

Letterlijk en figuurlijk voel ik opluchting. Ik voel me een stuk rustiger en leger, niet meer zo propvol emoties. Ik kan de niet-leuke dingen veel makkelijker langs me af laten glijden.

Heel erg ontspannend! Van hoofd naar hart, naar buik. Thuiskomen! Ik slaap na de sessies bij jou weer super! Kom eindelijk weer uitgerust mijn bed uit in de ochtend.

Vandaag foto laten maken van mijn enkel, de arts was verbaasd dat het zo goed genezen is en de bot stukken zo mooi zijn geheeld! Heb je goed gedaan!!

zuiver bewust een krachtige madelief

Ben erg onder de indruk van de sessies op afstand. Voel me nu heel goed. Het voelt alsof ik nu vol positiviteit zit en “verlicht” ben (figuurlijk ;-)). Ik ben veel dichter bij mezelf. En zelfs mijn hielen zijn vrij van klachten (ik had al maanden heftige pijn!). Mijn gedachten zijn positiever, dat doet me echt goed. Al direct tijdens de eerste sessie voelde ik mij heel licht/zwevend fijn. Heel fijn dat Saskia snel kon starten met de eerste kennismaking. Thanks!

Magisch wat je doet. In nog geen 5 min. krijg jij mijn hoofdpijn weg, heb ik geen last meer van mijn ogen en ben ik in één keer helder. Tof!

Mijn zelfvertrouwen heeft een enorme booste gekregen door de sessies bij Saskia. Ik voel me veel rustiger en steviger omdat ik de kracht weer in mijn lijf voel. Wat opvallend is dat ik het ook letterlijk warmer heb gekregen, ik was altijd een koukleum.

Zelfs op grote afstand (red. buitenland), heeft Saskia goed naar mij en m’n lichaam geluisterd. Ik merkte dat ik heel onrustig werd van alle prikkels om me heen en hiermee niet goed om kon gaan.

snel tot de kern

Door gerichte vragen te stellen weet Saskia blokkades snel te identificeren. Ik merkte direct na de (afstand) sessies meer ontspanning. Ik heb praktische handvatten gekregen om deze rust zelf ook te kunnen oproepen, met het doel deze meer structureel te maken.

Door te werken aan mijn verdriet is ook de altijd onverklaarbare buikpijn bij mijn dochter verdwenen. Dat het doorwerkt op mijn kinderen had ik niet verwacht. Het voelt super goed! Ik vind het heerlijk dat Saskia er zo lekker no-nonsense in staat, liefs

Menu