klantenreviews

Laat je inspireren door zij die je voor gingen.

Uit respect voor privacy zijn alle reviews volledig anoniem.

kado aan jezelf

Wat een kado deze dag. Ik vond het een hele bijzondere ervaring. Wist niet wat ik kon verwachten. Ben aangenaam verrast en verwonderd over wat er zich aandiende. Heb een helder en leger hoofd, voel me milt en zacht een heel fijn gevoel. Er is een stuk bewustwording op gang gebracht waarin ik tot inzicht kom. Ik voel nu dat ik het anders kan en wil.

Ik ben erg onder de indruk van hoe jij de sessie begeleidde. Heel mooi! Dank je wel voor vandaag, en tot volgende week.

complexe dubbele enkelbreuk

Vandaag foto laten maken van mijn enkel, de arts was verbaasd dat het zo goed genezen is en de botstukken zo mooi zijn geheeld! Heb je goed gedaan!!

ontspanning

Zelfs op - grote- afstand (red. buitenland), heeft Saskia goed naar mij en m'n lichaam geluisterd. Ik merkte dat ik heel onrustig werd van alle prikkels om me heen en hiermee niet goed om kon gaan.

Door gerichte vragen te stellen weet Saskia blokkades snel te identificeren. Ik merkte direct na de (afstand) sessies meer ontspanning. Ik heb praktische handvatten gekregen om deze rust zelf ook te kunnen oproepen, met het doel deze meer structureel te maken.

inzicht

Om te beginnen doet de sfeer in de praktijk al zo goed. Tijdens mijn sessie werd mijn pijnplek in mijn schouder  gevisualiseerd als een stuk beton dat van binnenuit werd aangepakt. Wat een opluchting. Ik voel me nu onbevangen alsof ik me weer kan overgeven.

Het is echt een feestje dit, heel bijzonder. Heel bijzonder om mijn fysieke klachten weg te voelen glijden.

bewustwording

Dankbaar! Ik voel me letterlijk en figuurlijk opgeruimd. Na jaren rondgelopen te hebben met onverklaarbare vage lage rugpijn (waar ik maar mee moest "leren leven" volgens de artsen) is het heel bijzonder om te ervaren hoe VRIJ mijn rug nu is. Ik doe alles weer en voel me echt super. Geweldige belevenis!

buikpijn

Ik ben aangenaam verrast. Door te werken aan mijn buikpijn is ook de altijd onverklaarbare buikpijn bij mijn dochter verdwenen. Dat het doorwerkt op mijn kinderen had ik niet verwacht. Voelt goed! Ik vind het heerlijk dat jij er zo lekker no-nonsense in staat, liefs

ontspanning

Het is rustiger in mij. Het fijne eraan is dat ik dit niet met mijn denken heb geprobeerd te bewerkstelligen, maar dat het in de afgelopen weken "gewoon" gebeurde.

bewustwording

Je bent een engel. De healing op afstand is ongelofelijk gewoon, wat een verschil met de dagen daarvoor!!! Het heeft hem goed gedaan. Nogmaals dank en tot snel!

verdriet

Letterlijk en figuurlijk voel ik opluchting. Ik voel me een stuk rustiger en leger, niet meer zo propvol emoties. Ik kan de niet-leuke dingen veel makkelijker langs me af laten glijden.

buikpijn

Mijn onverklaarbare buikpijn was na de eerste sessie al compleet verdwenen. Eerst geloofde ik het niet en dacht dat het toeval was, maar drie maanden later is het nog steeds weg. Ik ben zeer content.

ontspanning

Heel erg ontspannend! Van hoofd naar hart, naar buik. Thuiskomen! Ik slaap na de sessies bij jou weer super! Kom eindelijk weer uitgerust mijn bed uit in de ochtend.

bewustwording & ontspanning

Dat waren interessante sessies bij jou. Figuurlijk kom ik sneller in beweging. Dat is winst! Aangezien ik soms ergens behoorlijk tegenaan kan hikken. Het voelt voor mij als een warme deken over mij heen, heerlijk ontspannen. Ik voel me herboren en kan er weer tegen aan.

ontspanning

Het voelt voor mij heerlijk, maar ik kan het moeilijk omschrijven. Het voelde alsof de binnenkant van mijn lijf zich steeds meer vulde. Ik voelde de kracht weer letterlijk in mijn handen stromen. Ik zit beter in mijn vel en ervaar een heerlijke rust. Aangenaam kippenvel.

zelfvertrouwen

Bizar; Ik accepteerde mezelf niet eens, vreemde gewaarwording om daar achter te komen. Ik vertrouwde mijn eigen gevoel niet, wat verwachtte ik nu eigenlijk van de ander? Ik mag NU mezelf weer zijn. Er is onvoorstelbaar veel meer rust in mij, rust die ik graag wilde. Ik ben nu in staat mijn eigen gevoel te volgen. Thanks!! Ik had veel eerder de stap "moeten" (ha ha) (MOETEN ;-)) nemen.