wat anderen zeggen

Laat je meevoeren in de ervaringen van zij die je voor gingen.

burn-out

Ik zat midden in een burn-out en was de gesprekken met mijn psycholoog beu. Ik had het gevoel in een cirkel rond te draaien zonder enige vooruitgang. Bij Saskia heb ik vertrouwen gekregen in mezelf en de mooie dingen die er zijn. Ik voelde letterlijk ruimte en de energie terugstromen in mij. En dat na slechts drie sessies. Toch blijf ik voorlopig graag voor wat extra support.

schouderklachten

Om te beginnen doet de sfeer in de praktijk al zo goed. Tijdens mijn sessie werd mijn pijnplek in mijn schouder gevisualiseerd als een stuk beton dat van binnenuit werd aangepakt. Wat een opluchting. Ik voel me nu onbevangen alsof ik me weer kan overgeven.

Het is echt een feestje dit, heel bijzonder. Heel bijzonder om mijn fysieke klachten weg te voelen glijden.

onverklaarbare rugklachten

Dankbaar! Ik voel me letterlijk en figuurlijk opgeruimd. Na jaren rondgelopen te hebben met onverklaarbare vage lage rugpijn (waar ik maar mee moest “leren leven” volgens de artsen) is het heel bijzonder om te ervaren hoe VRIJ mijn rug nu is. Ik doe alles weer en voel me echt super. Geweldige belevenis!

cadeau aan mezelf

Ik ben aangenaam verrast en verwonderd over wat er zich aandiende. Heb een helder en leger hoofd, voel me milt en zacht een heel fijn gevoel. Er is een stuk bewustwording op gang gebracht waarin ik tot inzicht kom. Ik voel nu dat ik het anders kan en wil.
Ik ben erg onder de indruk van hoe jij de sessie begeleidde. Heel mooi!

verdriet

Letterlijk en figuurlijk voel ik opluchting. Ik voel me een stuk rustiger en leger, niet meer zo propvol emoties. Ik kan de niet-leuke dingen veel makkelijker langs me af laten glijden.

ontspanning

Heel erg ontspannend! Van hoofd naar hart, naar buik. Thuiskomen! Ik slaap na de sessies bij jou weer super! Kom eindelijk weer uitgerust mijn bed uit in de ochtend.

complexe fractuur

Vandaag foto laten maken van mijn enkel, de arts was verbaasd dat het zo goed genezen is en de bot stukken zo mooi zijn geheeld! Heb je goed gedaan!!

healing

Je bent een engel.
De healing op afstand is ongelofelijk gewoon, wat een verschil met de dagen daarvoor!!! Het heeft hem goed gedaan.
Nogmaals dank en tot snel!

buikpijn

Mijn onverklaarbare buikpijn was na de eerste sessie al compleet verdwenen. Eerst geloofde ik het niet en dacht dat het toeval was, maar drie maanden later is het nog steeds weg. Ik ben zeer content.

ontspanning

Het is rustiger in mij. Het fijne eraan is dat ik dit niet met mijn denken heb geprobeerd te bewerkstelligen, maar dat het in de afgelopen weken “gewoon” gebeurde.

verdriet

Ik ben aangenaam verrast. Door te werken aan mijn verdriet is ook de altijd onverklaarbare buikpijn bij mijn dochter verdwenen. Dat het doorwerkt op mijn kinderen had ik niet verwacht. Voelt goed! Ik vind het heerlijk dat jij er zo lekker no-nonsense in staat, liefs

burn-out

Ik ben erg onder de indruk van de sessies op afstand. Ik draai nachten die zijn super. Voel me heel goed. Voelt alsof ik vol positiviteit zit en “verlicht” ben (figuurlijk ;-)). Ik sta veel dichter bij mezelf. Mijn hielen zijn geheel vrij van klachten (ik had heftige pijn!). Mijn gedachten zijn positiever, dat doet me echt goed. Al direct na de eerste behandeling voelde ik mij heel licht/zwevend fijn. Heel fijn dat jij zo snel kon starten met de eerste sessie. Thanks!

angst

Ik ben veel rustiger en steviger en voel de kracht in mijn lijf weer stromen. Ik heb het letterlijk warmer gekregen, ik was altijd een koukleum.

grote onrust

Zelfs op – grote- afstand (red. buitenland), heeft Saskia goed naar mij en m’n lichaam geluisterd. Ik merkte dat ik heel onrustig werd van alle prikkels om me heen en hiermee niet goed om kon gaan.

Door gerichte vragen te stellen weet Saskia blokkades snel te identificeren. Ik merkte direct na de (afstand) sessies meer ontspanning. Ik heb praktische handvatten gekregen om deze rust zelf ook te kunnen oproepen, met het doel deze meer structureel te maken.

migraine

Ik vind het magisch wat je doet. In nog geen 5 min. is mijn hoofdpijn weg, heb ik geen last meer van mijn ogen en ben ik in één keer helder. Tof!

gratis kennismaking

Om samen een coachingstraject in te gaan vind ik het van belang een wederzijdse ‘klik’ te ervaren. Boek geheel vrijblijvend een kennismaking om te ervaren wat Zuiver Bewust voor jou kan betekenen.
Een kennismaking vindt op korte termijn plaats.

boek kennismaking

Menu