mijn klanten

hoogsensitieve vrouwen met een missie

Mijn klanten zijn, net als jij, hoogsensitieve vrouwen met een missie. Zij hebben behoefte aan bewustwording, inzicht en ontspanning. En hebben net als jij de wens te leven vanuit innerlijke kracht.

Gezondheid staat hoog bij jou in het vaandel en je wilt vrij zijn van lichamelijk ongemak zoals; stress, hoofdpijn, burn-out klachten, buikpijn, slaap problemen, verdriet of roken?

Luister naar je onder-bewustzijn!

ervaar de maggie van je lijf

energetische coaching

blokkades aanraken en loslaten

inzicht, bewustwording & ontspanning

landen in je lijf

vanuit innerlijke kracht

 je passie volgen

Je lijf is de regisseur
de beste therapeut
ben JIJ

 

klantenreviews

Laat je inspireren door zij die je voor gingen.

Uit respect voor privacy zijn alle reviews volledig anoniem.

kado aan jezelf

"Dank je wel voor wat ik van je heb mogen ontvangen dit jaar. Dit is mijn mooiste kado aan mezelf geweest."

ontspanning

Stress maakte plaats voor; "Ik voel me lekker, ben meer aanwezig. Voel me rustig en zacht in mijn lijf. Het voelt goed!"

burn-out

Dank je wel voor je ondersteunende sessies bij mijn zoektocht. Ik heb vertrouwen gekregen in de mooie dingen die er al "zijn" en nog gaan komen. Ik zie steeds meer in dat ik mag zijn wie ik al ben. Super bedankt! Tot snel, want ik blijf voorlopig nog graag even voor wat extra onderhoud ;-)."

migraine

"Ik vind het magisch wat je doet. In nog geen 5 min. is mijn hoofdpijn weg, heb ik geen last meer van mijn ogen en ben ik in één keer helder. Tof!"

ontspanning

"Alle onrust en stress heeft plaats gemaakt voor een hele rustige buik. Ik voel me enorm rustig en heb een heel relexed gevoel. Ik slaap tegenwoordig heerlijk en voel me erg fit."

aarden

"Het HELLP-syndroom is voor mij na de zwangerschap letterlijk 'HELP'! Waar de artsen stopten, begon Saskia, waarbij ze duidelijk aangeeft waar het een medische oorzaak kan hebben die gecheckt moet worden.

Enkele van mijn klachten waren: verstoorde bloeddruk, onrust/suizen in mijn hoofd, geen energie, snel overprikkeld te hevige duizeligheid en hoofdpijn tot gevolg.

Op afstand merk ik wanneer Saskia haar ding doet, zo bijzonder om te ervaren! Voor mij voelt het tijdens de sessie als zeeziek, dienen er zich lichamelijke blokkades aan en tijdens het afronden krijg ik tintelende en zware ledematen. Vaak merk ik meteen of binnen een paar uur verlichting! Bewustwording van goed aarden is essentieel voor mij gebleken.

Sinds Saskia mij op afstand bijstaat versnelt mijn algehele herstel en blijven klachten steeds langer weg, Saskia dank!"

verdriet

"Ik had al langere tijd last van mijn rug, nek en schouders en liep hiervoor bij een fysiotherapeut. Nadat de pijn alleen maar erger werd ben ik op aanraden van mijn moeder bij Saskia terecht gekomen. Ik wist niet goed wat ik kon verwachten, maar ik wist wel dat ik enorm graag van mijn klachten af wilde komen.

Wat een bijzondere ervaring!

Tijdens de eerste behandeling kwam het thema “verdriet” naar voren. Op het moment zelf kon ik dit niet plaatsen, maar na een paar dagen bleek dit volledig te kloppen. Er zijn in de periode na de eerste behandeling enorm veel emoties bij mij los gekomen. Ik bleek veel meer stress op mijn werk te ervaren en ook mijn nieuwe thuissituatie bleek stress met zich mee te brengen.

Saskia hielp mij een aantal keer op afstand om spanningen los te laten. Dit zorgde ervoor dat mijn lichamelijke klachten helemaal verdwenen zijn! Wat je lijf wel niet kan aangeven! Saskia heeft mij geholpen door dit proces te (h)erkennen en te accepteren."

stress na scheiding

"Ik ben erg onder de indruk van de sessie op afstand gisteren. Een nacht gedraaid die was gewoon super. Voel me heel goed. Al direct na de behandeling voelde ik mij heel licht/zwevend fijn. Ik voel me nu erg rustig en vrij op de één of andere manier. Heel fijn dat jij zo snel tijd vrij kon maken. Thanks!"

zelfvertrouwen

"Voelt alsof ik vol positiviteit zit en "verlicht" ben (figuurlijk ;-)). Ik sta veel dichter bij mezelf. Mijn hielen zijn geheel vrij van klachten (ik had heftige pijn!). Mijn gedachten zijn positiever, dat doet me echt goed."

bewustwording

"Mijn hoofdpijn en problemen met slapen zijn verdwenen. Mijn hoofd is vrij van klachten en alles voelt veel lichter aan. Ik slaap weer als een roos. Bijzonder! Ik had niet verwacht dat ik zoveel zou gaan voelen. En weet je wat bijzonder is, vooral mijn rug voelt veel lichter. Het voelt goed en leeg tegelijkertijd."

zelfvertrouwen

"Mijn nek is volledig klachtenvrij dankzij 2 sessie op afstand. Bizar! Het voelt super goed en relaxed. Ik sta veel beter met mijn voeten op de grond en heb veel sneller in de gaten wanneer ik voor mezelf mag kiezen. Dank je wel."

inzicht

"Geweldig! Mijn knie is na drie maanden nog steeds vrij van klachten. Het was een hele bijzondere gewaarwording. Het voelde als of mijn knie gevuld was met water, waaruit een grote luchtbel is vrij gekomen tijdens de sessie. Buitengewoon eenvoudig en doeltreffend."

angst

"Alles voelt een stuk lichter. Mijn nek heeft veel meer ruimte gekregen en ik vervaar veel meer gronding. Mijn altijd afhangende schouder is naar boven gekomen tijdens de eerste sessie en staat nog steeds goed. Mijn bekken voelt als herboren en is volledig vrij van klachten. Hele bijzondere gewaarwording."