mijn klanten

hoogsensitieve vrouwen met een missie

luister naar je onder-bewustzijn en ervaar de maggie van je lijf

Mijn klanten zijn, net als jij, hoogsensitieve vrouwen met een missie. Zij hebben behoefte aan bewustwording, inzicht en ontspanning. En hebben net als jij de wens te leven vanuit innerlijke kracht. Gezondheid staat hoog bij hen in het vaandel en ze willen vrij zijn van lichamelijk ongemak zoals; stress, hoofdpijn, burn-out klachten, buikpijn, slaap problemen, verdriet of roken.

blokkades aanraken en loslaten
inzicht, bewustwording & ontspanning
landen in je lijf

 

laat je inspireren door wat klanten zeggen

ontspanning

Stress maakte plaats voor; "Ik voel me lekker, ben meer aanwezig. Voel me rustig en zacht in mijn lijf. Het voelt goed!"

burn-out

Dank je wel voor je ondersteunende sessies bij mijn zoektocht. Ik heb vertrouwen gekregen in de mooie dingen die er al "zijn" en nog gaan komen. Ik zie steeds meer in dat ik mag zijn wie ik al ben. Super bedankt! Tot snel, want ik blijf voorlopig nog graag even voor wat extra onderhoud ;-).

migraine

Ik vind het magisch wat je doet. In nog geen 5 min. is mijn hoofdpijn weg, heb ik geen last meer van mijn ogen en ben ik in één keer helder. Tof!

"Mijn hoofdpijn en problemen met slapen zijn verdwenen. Mijn hoofd is vrij van klachten en alles voelt veel lichter aan. Ik slaap weer als een roos. Bijzonder! Ik had niet verwacht dat ik zoveel zou gaan voelen. En weet je wat bijzonder is, vooral mijn rug voelt veel lichter. Het voelt goed en leeg tegelijkertijd."

onverklaarbare heftige hoofdpijnklachten

aarden

"Het HELLP-syndroom is voor mij na de zwangerschap letterlijk 'HELP'! Waar de artsen stopten, begon Saskia, waarbij ze duidelijk aangeeft waar het een medische oorzaak kan hebben die gecheckt moet worden.

Enkele van mijn klachten waren: verstoorde bloeddruk, onrust/suizen in mijn hoofd, geen energie, snel overprikkeld te hevige duizeligheid en hoofdpijn tot gevolg.

Op afstand merk ik wanneer Saskia haar ding doet, zo bijzonder om te ervaren! Voor mij voelt het tijdens de sessie als zeeziek, dienen er zich lichamelijke blokkades aan en tijdens het afronden krijg ik tintelende en zware ledematen. Vaak merk ik meteen of binnen een paar uur verlichting! Bewustwording van goed aarden is essentieel voor mij gebleken.

Sinds Saskia mij op afstand bijstaat versnelt mijn algehele herstel en blijven klachten steeds langer weg, Saskia dank!"

stress na scheiding

Ik ben erg onder de indruk van de sessies op afstand. Ik draai nachten die zijn super. Voel me heel goed. Voelt alsof ik vol positiviteit zit en "verlicht" ben (figuurlijk ;-)). Ik sta veel dichter bij mezelf. Mijn hielen zijn geheel vrij van klachten (ik had heftige pijn!). Mijn gedachten zijn positiever, dat doet me echt goed. Al direct na de eerste behandeling voelde ik mij heel licht/zwevend fijn. Heel fijn dat jij zo snel kon starten met de eerste sessie. Thanks!

verdriet

"Ik had al langere tijd last van mijn rug, nek en schouders en liep hiervoor bij een fysiotherapeut. Nadat de pijn alleen maar erger werd ben ik op aanraden van mijn moeder bij Saskia terecht gekomen. Ik wist niet goed wat ik kon verwachten, maar ik wist wel dat ik enorm graag van mijn klachten af wilde komen.

Wat een bijzondere ervaring!

Tijdens de eerste behandeling kwam het thema “verdriet” naar voren. Op het moment zelf kon ik dit niet plaatsen, maar na een paar dagen bleek dit volledig te kloppen. Er zijn in de periode na de eerste behandeling enorm veel emoties bij mij los gekomen. Ik bleek veel meer stress op mijn werk te ervaren en ook mijn nieuwe thuissituatie bleek stress met zich mee te brengen.

Saskia hielp mij een aantal keer op afstand om spanningen los te laten. Dit zorgde ervoor dat mijn lichamelijke klachten helemaal verdwenen zijn! Wat je lijf wel niet kan aangeven! Saskia heeft mij geholpen door dit proces te (h)erkennen en te accepteren."

inspiratie

deel jouw ervaring om anderen te inspireren

kom in verbinding

Facebook
LinkedIn
Touch of Matrix

Een vernieuwde methode om van onverklaarbare pijn, ziekte, trauma, stress, angst of onzekerheid af te komen.

lees meer

Reconnective Healing

Brengt je op een hoger niveau in verbinding met het universum en jezelf.

lees meer

Sensitherapie

Door jouw energiebaan te meten traceren we verstoorde energieën en blokkades.

lees meer