hoogsensitieve vrouwen

Soms ontvangt je als gevoelige, hoog sensitieve, vrouw te veel levenservaring.
Raakt je energie uit balans en raak je de verbinding met jezelf kwijt.

Fysieke-, emotionele- en mentale ongemakken liggen dan snel op de loer. Ze duiden simpelweg op verstoorde energie. Ik laat je de wijsheid van je lijf ervaren. Door samen te luisteren naar de signalen van je lijf, legen we jou “innerlijk prullenbak”. De plek waar onbewuste oude programma’s liggen opgeslagen. Zo ontstaat er leegte. Ruimte van waaruit jij de verbinding met jezelf kunt herstellen. Het resultaat is hernieuwde balans, meer vitaliteit en veerkracht.

reviews

Laat je mee nemen in de ervaringen van vrouwen die je voor zijn gegaan.

HELLP syndroom

“Het HELLP-syndroom is voor mij na de zwangerschap letterlijk ‘HELP’! Waar de artsen stopten, begon Saskia, waarbij ze duidelijk aangeeft waar het een medische oorzaak kan hebben die gecheckt moet worden.

Enkele van mijn klachten waren: verstoorde bloeddruk, onrust/suizen in mijn hoofd, geen energie, snel overprikkeld te hevige duizeligheid en hoofdpijn tot gevolg.

Op afstand merk ik wanneer Saskia haar ding doet, zo bijzonder om te ervaren! Voor mij voelt het tijdens de sessie als zeeziek, dienen er zich lichamelijke blokkades aan en tijdens het afronden krijg ik tintelende en zware ledematen. Vaak merk ik meteen of binnen een paar uur verlichting! Bewustwording van goed aarden is essentieel voor mij gebleken.

Sinds Saskia mij op afstand bijstaat versnelt mijn algehele herstel en blijven klachten steeds langer weg, Saskia dank!”

burn-out

“Ik ben erg onder de indruk van de sessies op afstand. Ik draai nachten die zijn super. Voel me heel goed. Voelt alsof ik vol positiviteit zit en “verlicht” ben (figuurlijk ;-)). Ik sta veel dichter bij mezelf. Mijn hielen zijn geheel vrij van klachten (ik had heftige pijn!). Mijn gedachten zijn positiever, dat doet me echt goed. Al direct na de eerste behandeling voelde ik mij heel licht/zwevend fijn. Heel fijn dat jij zo snel kon starten met de eerste sessie. Thanks!”

stress

” Het voelt goed. Ik voel me lekker, ben meer aanwezig. Voel me rustig en zacht in mijn lijf. Ik sta nu weer letter op de grond en voel de energie weer stromen. Ik ben er weer en voel me weer groot en krachtig op de grond staan.”

complexe botbreuk

“Vandaag foto laten maken van mijn enkel, de arts was verbaasd dat het zo goed genezen is en de botstukken zo mooi zijn geheeld! Heb je goed gedaan!!”

burn-out

“Dank je wel voor je ondersteunende sessies bij mijn zoektocht. Ik heb vertrouwen gekregen in de mooie dingen die er al “zijn” en nog gaan komen. Ik zie steeds meer in dat ik mag zijn wie ik al ben. Super bedankt! Tot snel, want ik blijf voorlopig nog graag even voor wat extra onderhoud ;-).”

migraine

“Ik vind het magisch wat je doet. In nog geen 5 min. is mijn hoofdpijn weg, heb ik geen last meer van mijn ogen en ben ik in één keer helder. Tof!”

rug-, nek- en schouderklachten

“Ik had al langere tijd last van mijn rug, nek en schouders en liep hiervoor bij een fysiotherapeut. Nadat de pijn alleen maar erger werd ben ik op aanraden van mijn moeder bij Saskia terecht gekomen. Ik wist niet goed wat ik kon verwachten, maar ik wist wel dat ik enorm graag van mijn klachten af wilde komen. Wat een bijzondere ervaring!

Tijdens de eerste behandeling kwam het thema “verdriet” naar voren. Op het moment zelf kon ik dit niet plaatsen, maar na een paar dagen bleek dit volledig te kloppen. Er zijn in de periode na de eerste behandeling enorm veel emoties bij mij los gekomen. Ik bleek veel meer stress op mijn werk te ervaren en ook mijn nieuwe thuissituatie bleek stress met zich mee te brengen.

Saskia hielp mij een aantal keer op afstand om spanningen los te laten. Dit zorgde ervoor dat mijn lichamelijke klachten helemaal verdwenen zijn! Wat je lijf wel niet kan aangeven! Saskia heeft mij geholpen door dit proces te (h)erkennen en te accepteren.”

grote onrust

“Zelfs op – grote- afstand (red. buitenland), heeft Saskia goed naar mij en m’n lichaam geluisterd. Ik merkte dat ik heel onrustig werd van alle prikkels om me heen en hiermee niet goed om kon gaan.

Door gerichte vragen te stellen weet Saskia blokkades snel te identificeren. Ik merkte direct na de (afstand) sessies meer ontspanning. Ik heb praktische handvatten gekregen om deze rust zelf ook te kunnen oproepen, met het doel deze meer structureel te maken.”

ontspanning

“Heel erg ontspannend! Van hoofd naar hart, naar buik. Thuiskomen! Ik slaap na de sessies bij jou weer super. Kom eindelijk weer uitgerust mijn bed uit in de ochtend.”

hoofdpijn

“Mijn hoofdpijn en problemen met slapen zijn verdwenen. Mijn hoofd is vrij van klachten en alles voelt veel lichter aan. Ik slaap weer als een roos. Bijzonder! Ik had niet verwacht dat ik zoveel zou gaan voelen. En weet je wat bijzonder is, vooral mijn rug voelt veel lichter. Het voelt goed en leeg tegelijkertijd.”

angst

“Ik ben veel rustiger en steviger en voel de kracht in mijn lijf weer stromen. Ik heb het letterlijk warmer gekregen, ik was altijd een koukleum”

kennismaking

Om samen een coachingstraject in te gaan is het van belang een wederzijdse ‘klik’ te ervaren. Ik bied je daarom de mogelijkheid aan om gratis en geheel vrijblijvend online een kennismaking met mij in te plannen.

Deze kennismaking kan op korte termijn plaatsvinden.

nu kennismaking boeken

Menu