gratis

Gewoon omdat het kan!
Maak kennis met de gratis mogelijkheden. Voel en ervaar of Zuiver Bewust bij je past.
Laat je inspireren en voel je vrij om het te delen.

healing op afstand

Gun jezelf een cadeau en ontvang een healing sessie op afstand. Gewoon lekker thuis op je eigen favoriete plek. Elke 2e zondag van de maand geef ik tussen 20.00-21.00 uur healing op afstand.

kennismaking

Om samen een coachingstraject in te gaan vind ik het van belang een wederzijdse ‘klik’ te ervaren. Boek geheel vrijblijvend een online kennismaking om te ervaren wat Zuiver Bewust voor jou kan betekenen.
Een kennismaking vindt op korte termijn plaats.

review

“Ik had al langere tijd last van mijn rug, nek en schouders en liep hiervoor bij een fysiotherapeut. Nadat de pijn alleen maar erger werd ben ik op aanraden van mijn moeder bij Saskia terecht gekomen. Ik wist niet goed wat ik kon verwachten, maar ik wist wel dat ik enorm graag van mijn klachten af wilde komen. Wat een bijzondere ervaring!

Tijdens de eerste behandeling kwam het thema “verdriet” naar voren. Op het moment zelf kon ik dit niet plaatsen, maar na een paar dagen bleek dit volledig te kloppen. Er zijn in de periode na de eerste behandeling enorm veel emoties bij mij los gekomen. Ik bleek veel meer stress op mijn werk te ervaren en ook mijn nieuwe thuissituatie bleek stress met zich mee te brengen.

Saskia hielp mij een aantal keer op afstand om spanningen los te laten. Dit zorgde ervoor dat mijn lichamelijke klachten helemaal verdwenen zijn! Wat je lijf wel niet kan aangeven! Saskia heeft mij geholpen door dit proces te (h)erkennen en te accepteren.”

Menu