gratis

Geniet van wat je wordt aangereik, laat je inspireren en voel je vrij om te delen.

healing op afstand

Gun jezelf een cadeau en ontvang een healing sessie op afstand gratis.
Gewoon thuis op een plek waar je ongestoord kunt zijn.

kennismaking

Om tijd, energie en geld in jezelf te investeren is voor veel vrouwen een drempel. Ik bied je aan om gratis met mij kennis te maken en te ervaren of Zuiver Bewust bij je past.

innerlijke vrijheid is een cadeau

Deze kennismaking boek je om te ervaren of er een ‘klik’ is en om te verkennen of een coaching traject passend is. Ik ben eerlijk en oprecht. Past het niet hoor je het.
Ik ga ervanuit dat je de website hebt gelezen en weet welke vragen je aan mij hebt.

Boek deze kennismaking enkel als je ervan overtuigd bent de verandering met jezelf aan te willen gaan.

BOEK kennismaking

Zuiver Bewust, energetische coaching en healing, revieuw

Al langere tijd had ik last van rug-, nek- en schouderklachten en liep hiervoor bij een fysiotherapeut. Nadat de pijn alleen maar erger werd ben ik op aanraden van mijn moeder bij Saskia terecht gekomen.  Wat een bijzondere ervaring!

onbewust thema

Tijdens de eerste sessie kwam het thema “verdriet” naar voren. Op het moment zelf kon ik dit niet plaatsen, maar na een paar dagen bleek dit volledig te kloppen. Er zijn in de periode na de eerste behandeling enorm veel emoties bij mij los gekomen. Ik bleek veel meer stress op mijn werk te ervaren en ook mijn nieuwe thuissituatie bleek stress met zich mee te brengen.

(h)erkennen en loslaten

Saskia hielp mij een aantal keer op afstand om spanningen los te laten. Dit zorgde ervoor dat mijn lichamelijke klachten helemaal verdwenen zijn! Wat je lijf wel niet kan aangeven! Saskia heeft mij geholpen door dit proces te (h)erkennen, te accepteren en los te laten.

Menu