FAQ

Is een sessie op afstand mogelijk?

Energie kent geen grenzen! Hierdoor maakt het geen verschil of je in de praktijk komt voor een sessie of we op afstand aan de slag gaan. (exclusief Sensitherapie) Sterker nog, het effect van werken op afstand is groter en sneller doordat ons denken is uitgeschakeld.

In de Voordeelpakketten zit standaard een afstandssessie opgenomen.
Sessies vinden plaats op afspraak.

Kun jij er iets mee?

De reguliere arts heeft geen verklaring voor mijn lichamelijk ongemak. Kun jij er iets mee?
Door te luisteren naar de wijsheid van je lijf ervaar jij wat jouw lijf je te vertellen heeft en wat losgelaten mag worden. Zo word jij je bewust welke thema’s er achter jouw specifieke klachten (fysieke-, emotionele- en mentale-) schuil gaan. Elk lichamelijk ongemak heeft je een boodschap te vertellen.

De belangrijkste vraag aan jezelf is: ben jij bereid hiernaar te luisteren en sta je open voor de verandering?

Ik ben geen arts en stel geen medische diagnoses.

Is het Basic-pakket voldoende?

De ervaring leert dat het  Basic-pakket voldoende is om een goede basis te leggen en je bewust te worden van hetgeen jouw lijf je op dit moment te vertellen heeft.

Ieder mens is uniek en daarmee ook het resultaat. Het resultaat wordt beïnvloed door het gemak waarmee jij je blik naar binnen richt en de ballast die jij mee brengt.

Zijn sessies zinvol?

Ik zit telkens in mijn hoofd is het dan wel zinvol?
Als je veel piekert zijn sessies juist zinvol. Door allerlei dagelijkse gebeurtenissen raakt de energie eenvoudig geblokkeerd waardoor je in je hoofd gaat zitten. Dit is een onbewust proces, veelal uit zelfbescherming.

Als jij ervoor openstaat je blik naar binnen te richten en te ervaren wat je lijf je te vertellen heeft, zul je ervaren dat blokkades op eenvoudige wijze losgelaten worden. Zodat jij in vrijheid jouw energie (weer) voelt stromen in je lijf en mag zijn wie je werkelijk bent.

Ik doe mijn vriendin graag een sessie kado.

Wat lief dat jij zo met je vriendin meeleeft. Je kunt je vriendin attenderen op wat jou aanspreekt in mijn werkwijze en de contactgegevens met haar delen. Als zij toe is aan verandering zal ze zelf in beweging komen en een eerste afspraak met mij maken.