geen verklaring

De reguliere arts heeft geen verklaring voor mijn lichamelijk ongemak. Kun jij er iets mee?

Door te luisteren naar de wijsheid van je lijf ervaar jij wat jouw lijf je te vertellen heeft en wat losgelaten mag worden. Zo word jij je bewust welke thema’s er achter jouw specifieke klachten (fysieke-, emotionele- en mentale-) schuil gaan. Elk lichamelijk ongemak heeft je een boodschap te vertellen. De belangrijkste vraag aan jezelf is: ben jij bereid hiernaar te luisteren en sta je open voor verandering?

Ik ben geen arts en stel geen medische diagnoses.

in mijn hoofd

Ik zit telkens in mijn hoofd is het dan wel zinvol?

Als je veel piekert zijn sessies juist zinvol. Door allerlei dagelijkse gebeurtenissen raakt de energie eenvoudig geblokkeerd waardoor je in je hoofd gaat zitten. Dit is een onbewust proces, veelal uit zelfbescherming.

Als jij ervoor openstaat je blik naar binnen te richten en te ervaren wat je lijf je te vertellen heeft, zul je ervaren dat blokkades op eenvoudige wijze losgelaten worden. Zodat jij in vrijheid jouw energie (weer) voelt stromen in je lijf en mag zijn wie je werkelijk bent.

cadeau

Ik doe mijn vriendin graag een sessie cadeau, heb jij cadeaubonnen.
Wat lief dat jij zo met je vriendin meeleeft. Je kunt je vriendin attenderen op wat jou aanspreekt in mijn werkwijze en de contactgegevens met haar delen. Als zij toe is aan verandering zal ze zelf in beweging komen en een eerste afspraak met mij maken. Natuurlijk ben je vrij om mijn website of kaart met haar te delen ter informatie.

afstand

Is een sessie op afstand mogelijk?

Energie kent geen grenzen! Hierdoor maakt het geen verschil of je in de praktijk komt voor een sessie of we op afstand aan de slag gaan. (exclusief Sensitherapie) Sterker nog, het effect van werken op afstand is groter en sneller doordat ons denken is uitgeschakeld. Minder mobiel of woon je op afstand? Dan werken we op afspraak op afstand samen.

investering

Wat zijn de kosten?
Kennis maken is gratis. De intake kost €35,-. Daarna maak jij de keuze uit één van de beschikbare pakketten.
In elk pakket zit standaard een sessie op afstand opgenomen.

vergoeding

Komen de sessie voor vergoeding in aanmerking?

Vrouwen die voor mijn coaching kiezen maken een bewuste keuze en nemen verantwoordelijkheid voor hun eigen welzijn en persoonlijke ontwikkeling.

In dienst van een werkgever? Dan is er persoonlijk ontwikkelbudget beschikbaar. Ga hiervoor in gesprek met je werkgever om toe te werken naar (deel)financiering ten behoeve van jouw persoonlijke ontwikkeling.

Veel van mijn klanten zijn zelfstandige ondernemers (ZZP) met een eigen praktijk en kunnen de kosten op deze wijze aftrekken.

Ik wil mijn intuïtieve kwaliteiten ten volle en vrij kunnen benutten tijdens elke unieke sessie. Ik kies ervoor om Zuiver en Bewust mijn eigen kwaliteiten in te zetten. Hier staan de zorgverzekeraars tot op heden niet voor open.

pakket

Welk pakket past bij mij?

Ieder mens is uniek. Daarmee ook je levenservaring en wensen om tot verandering te komen. Het resultaat wordt beïnvloed door het gemak waarmee jij je blik naar binnen richt en de bereidheid die je hebt om onnodige ballast achter je te laten.

Tijdens de intake maken we samen een plan en kijken we welk pakket het beste past bij jouw unieke situatie.

privacy

Hoe is het met de privacy gesteld? Bij Zuiver Bewust is jouw privacy vanzelfsprekend! Hoe?

kwaliteit

Hoe wordt de kwaliteit gegarandeerd?

Jaarlijks word ik gescreend door het Collectief Aanvullende Therapeuten (CAT) voor de jaarlicentie erkend Aanvullend Therapeut.

Hier ben ik ingeschaald als complementair PLATO therapeut op HBO-niveau.

Hiermee voldoe ik aan de wettelijke eisen die aan alternatieve praktijken zijn gesteld in het kader van de Wet Kwaliteit Klachten en Geschillen Zorg (WKKGZ).

Menu