"ik ben erg onder de indruk hoe jij de sessie begeleidde, heel mooi!"

Hi, ik ben Saskia

Spelen met energie is wat ik van kindsafaan graag doe, maar ik was mij er lange tijd niet van bewust. Jarenlang heb ik mijn hooggevoeligheid niet (h)erkend en als last ervaren.

De komst van mijn hoogsensitieve kinderen en het volgen van gerichte scholing hebben er aan bij gedragen dat ik mijn hoogsensitiviteit nu inzet als mijn krachtbron.

Door mijn leven te leven zoals het zich aandient, met ups en downs, met levens- en verlieservaringen, ontdek ik steeds weer dat het mijn kracht is om in stilte te observeren, aan te voelen en aan te raken wat er in beweging mág komen.

energie wil stromen

Lange tijd heb ik rond gelopen met lichamelijk ongemak. Klachten waarop de reguliere zorg geen antwoorden had. Door naar de wijsheid van mijn lijf te luisteren heb ik mezelf mogen ontmoeten en kan ik nu in vrijheid doen wat ik wil.

De eenvoud waarmee dit proces zich in gang laat zetten raakt mij telkens weer. Ik ervaar het dagelijks als een cadeau en deel het graag met jou.

Soms zijn we zo intens op zoek naar antwoorden, dat we door de zoektocht blind zijn voor wat er al is. De antwoorden liggen eenvoudig binnen handbereik als jij naar je onderbewustzijn durft te luisteren.

weetjes over mij

roots in de Achterhoek | samen met mijn lief trotse ouder van twee zoons |  huiselijke momenten omarm ik | tevens werkzaam als therapeut in de zintuiglijke revalidatie

Spiritualiteit staat, voor mij, voor het ontdekken van je innerlijke kracht en wijsheid!

Menu