over saskia

spelen met energie

Spelen met energie is wat ik van kindsafaan graag doe, maar ik was mij er lange tijd niet van bewust. Jarenlang heb ik mijn hooggevoeligheid niet (h)erkend en als last ervaren.

De komst van mijn hoogsensitieve kinderen en het volgen van gerichte scholing hebben er aan bij gedragen dat ik mijn hoogsensitiviteit nu inzet als mijn krachtbron.

Door mijn leven te leven zoals het zich aandient, met ups en downs, met levens- en verlieservaringen, ontdek ik steeds weer dat het mijn kracht is om in stilte te observeren, aan te voelen en aan te raken wat er in beweging mág komen.

eenvoud

Lange tijd heb ik rond gelopen met lichamelijk ongemak. Klachten waarop de reguliere zorg geen antwoorden had. Door naar de wijsheid van mijn lijf te luisteren heb ik mezelf mogen ontmoeten en kan ik nu in vrijheid doen wat ik wil.

De eenvoud waarmee dit proces zich in gang laat zetten raakt mij telkens weer. Ik ervaar het dagelijks als een cadeau en deel het graag met jou.

Soms zijn we zo intens op zoek naar antwoorden, dat we door de zoektocht blind zijn voor wat er al is. De antwoorden liggen eenvoudig binnen handbereik als jij naar je onderbewustzijn durft te luisteren.

Saskia Biesterbos Breukelen

gecertificeerd

Touch of Matrix therapeut

Energetisch therapeut

Reconnective Healer

Universal White Time Healer

Sensi-plus-therapeut

weetjes over mij

mijn roots liggen in de Achterhoek

samen met mijn lief, ben ik trotse ouder van twee zoons

huiselijke momenten omarm ik

krachtig vanuit verbinding en betrokkenheid

intuïtief, open, oprecht, behulpzaam en kwetsbaar

mediteren, mindfulness bewegen, geïnspireerd schrijven en Yin-Yoga

spiritualiteit staat, voor mij voor het ontdekken van je innerlijke kracht en wijsheid

naast mijn praktijk werkzaam in de revalidatie als ergotherapeut

opleiding

Uit persoonlijke interesse volg ik opleidingencursussen. Hierdoor voed ik mijn eigen spirituele behoefte, groei ik als persoon en blijf ik me als coach en therapeut verder ontwikkelen.

kom in verbinding

Facebook
LinkedIn