Hi, ik ben Saskia

Spelen met energie is wat ik van kindsafaan graag doe, maar ik was mij er lange tijd niet van bewust. Jarenlang heb ik mijn hooggevoeligheid niet (h)erkend en als last ervaren. De komst van mijn hoogsensitieve kinderen en het volgen van gerichte scholing hebben er aan bij gedragen dat ik mijn hoogsensitiviteit nu inzet als mijn krachtbron.

Door mijn leven te leven met alle levenservaringen die zich aandient; ups en downs, levens- en verlieservaringen, ontdek ik steeds weer dat het mijn kracht is om in stilte te observeren, aan te voelen en aan te raken wat er in beweging mág komen.

………………………..

afbeelding van Saskia, ze draagt een turkooise blouse en pittig kort haar, licht blond van kleur en stralende blauwe ogen

energie wil stromen

Lange tijd heb ik rond gelopen met lichamelijk ongemak. Klachten waarop de reguliere zorg geen antwoorden had. Door naar de wijsheid van mijn lijf te luisteren heb ik mezelf mogen ontmoeten en ben ik opnieuw de verbinding met mezelf aangegaan. Vanuit deze verbinding kan ik in vrijheid doen wat ik het liefste doe en waar ik sterk in ben, werken met energie.

De eenvoud waarmee dit proces zich in gang laat zetten raakt mij telkens weer. Ik ervaar het dagelijks als een cadeau en deel het graag met jou. Soms zijn we zo intens op zoek naar antwoorden, dat we door de zoektocht blind zijn voor wat er al is. De antwoorden liggen eenvoudig binnen handbereik als jij naar je onderbewustzijn durft te luisteren. Jouw lichaam wijst je de weg!

weetjes over mij

mijn roots en nuchtere kijk op het leven liggen in de Achterhoek | samen met mijn lief zijn we trotse ouders van twee zoons (’01 & ’03)|  huiselijke momenten omarm ik  | spiritualiteit staat voor mij voor het verbinden met jezelf en het ontdekken van je innerlijke kracht| naast mijn praktijk ben ik werkzaam als therapeut in de zintuiglijke revalidatie

wat klanten over mij zeggen

Menu