Hi, ik ben Saskia

Spelen met energie is wat ik graag doe. Door het leven te leven en gerichte opleidingen te volgen ben ik mij bewust van mijn kracht.
Het is mijn kracht om in stilte te observeren, aan te voelen en aan te raken wat er in beweging mág komen.

afbeelding van Saskia, ze draagt een turkooise blouse en pittig kort haar, licht blond van kleur en stralende blauwe ogen

De energie in mij stroomt en ik doe wat ik het liefst doe, spelen met energie.
Dat is niet altijd zo geweest. Uit eigen ervaring weet ik hoe het is om met lichamelijk ongemak rond te lopen. Klachten waarop de reguliere zorg geen antwoord heeft.

Door de wijsheid van mijn lijf te omarmen, ben ik opnieuw de verbinding met mezelf aan gegaan. Hierdoor stroomt mijn energie weer, is mijn balans hersteld en zijn mijn klachten verdwenen.

cadeau

Ik ben ervan overtuigd dat ook jij in staat bent om de verbinding met jezelf opnieuw aan te gaan. Zodat ook jij je missie kunt leven en de beste versie van je zelf kunt zijn. Het gemak waarmee dit proces zich in gang laat zetten raakt mij telkens weer. Ik ervaar het dagelijks als een cadeau en deel het graag met jou. Als ik het kan, kun jij het ook.

De antwoorden liggen eenvoudig binnen handbereik als jij naar je onderbewustzijn durft te luisteren. Jouw lichaam wijst je heel eenvoudig de weg! Het is mijn kracht om in stilte te observeren, aan te voelen en aan te raken wat er in beweging mág komen bij jou.

Durf jij te luisteren en de beste versie van jezelf te zijn?

review

“Saskia is een open en prettige persoonlijkheid, waarbij ik mij snel thuis voel. Ze staat er no-nonsens in en stelt je op je gemak. Ze weet gerichte vragen te stellen en komt snel tot de kern. Ik vind haar een engel met magische handen!”

weetjes over mij

nuchtere kijk op het leven Achterhoekse roots samen met mijn lief trotse ouder van twee zoons   spiritualiteit staat voor mij voor het verbinden met jezelf en het ontdekken van je innerlijke kracht  naast mijn praktijk werkzaam als therapeut in de zintuiglijke revalidatie

krachtig vanuit

 verbinding intuïtie empathie analyse  rust respect  nuchterheid  positiviteit  mediation

dol op

stilte meditatie intuïtief schrijven mindfulness bewegen natuur bloemen bakken  wijnen

Menu