over saskia

krachtig vanuit

verbinding

spelen met energie

De energie in mij stroomt en ik doe wat ik het liefst doe, spelen met energie tijdens coaching. Dat is niet altijd zo geweest. Uit eigen ervaring weet ik hoe het is om met ongemakken rond te lopen. Klachten waarop de reguliere zorg geen antwoord heeft.

Door de wijsheid van mijn lijf te omarmen, ben ik opnieuw de verbinding met mezelf aan gegaan. Hierdoor zijn mijn ongemakken verdwenen, is mijn balans hersteld, voel ik mij energieker, vitaler en veerkrachtiger. De energie in mij stroomt.

cadeau

Ik ben ervan overtuigd dat ook jij in staat bent om de verbinding met jezelf te herstellen. Zodat ook jij je missie kunt leven en de beste versie van je zelf kunt zijn. Het gemak waarmee dit proces zich in gang laat zetten raakt mij telkens weer. Ik ervaar het dagelijks als een cadeau en deel het graag met jou. Als ik het kan, kun jij het ook.

De antwoorden liggen eenvoudig binnen handbereik als jij naar je onderbewustzijn durft te luisteren. Jouw lichaam wijst je heel eenvoudig de weg! Het is mijn kracht om vanuit verbinding te observeren, aan te voelen en aan te raken wat er in beweging mág komen.

durf jij je te verbinden met jezelf?

over Saskia

  een open en prettige
persoonlijkheid, waarbij je je snel thuis voelt
   staat er no-nonsens in en stelt
je op je gemak
  weet gerichte vragen te stellen
en komt snel tot de kern
   een engel met
magische handen!

gratis kennismaking

Omdat ik het van belang vind een wederzijdse ‘klik’ te ervaren boek je geheel vrijblijvend en gratis een kennismaking. Zo kunnen we samen ervaren of Zuiver Bewust wat voor jou kan betekenen.
Een kennismaking vindt op korte termijn plaats.

boek kennismaking

Saskia staat tussen twee hele grote oude energieke bomen te genieten van de energie die deze oude bomen uitstralen

weetjes over mij

nuchtere kijk op het leven, vanuit Achterhoekse roots
samen met m’n lief trotse ouders van twee
spiritualiteit staat voor mij voor het verbinden met jezelf
jarenlange ervaring als therapeut in de zintuiglijke revalidatie
dol op;  de energie van moeder natuur stilte & meditatie intuïtief schrijven  bakken & wijnen
lees meer …

aangesloten bij

het logo van de CAT 2021 als bewijs van lidmaatschap bij het Collectief Alternatieve Therapeuten
het logo van het GAT 2021, een virtueelschild van 2021 als bewijs van lidmaatschap bij het Geschillen Alternatieve Therapeuten
op de afbeelding het logo van Touch of Matrix met daarop de vermelding Gecertificeerd Therapeut
op de afbeelding het logo van Sensitherapie, je kijkt naar het hart van een bloem je ziet een stamper en meeldraden sterk uitvergroot
This website is hosted Green - checked by thegreenwebfoundation.org
Menu