Hi, ik ben Saskia

Spelen met energie is wat ik graag doe. Door het leven te leven en gerichte opleidingen te volgen ben ik mij bewust van mijn innerlijke kracht.
Het is mijn kracht om in stilte te observeren, aan te voelen en aan te raken wat er in beweging mág komen.

afbeelding van Saskia, ze draagt een turkooise blouse en pittig kort haar, licht blond van kleur en stralende blauwe ogen

energie wil stromen

De energie in mij stroomt en ik doe wat ik het liefst doe, spelen met energie. Dat is niet altijd zo geweest. Ook ik heb rond gelopen met lichamelijk ongemak. Klachten waarop de reguliere zorg geen antwoord had. Door de wijsheid van mijn lijf te omarmen, ben ik opnieuw de verbinding met mezelf aangegaan. Is mijn balans hersteld en stroomt mijn energie.

cadeau

Ik ben ervan overtuigd dat ook jij in staat bent om de verbinding met jezelf aan te gaan zodat jij je missie kunt leven en de beste versie van je zelf kunt zijn. Het gemak waarmee dit proces zich in gang laat zetten raakt mij telkens weer. Ik ervaar het dagelijks als een cadeau en deel het graag met jou. Als ik het kan, kun jij het ook.

bewustzijn

De antwoorden liggen eenvoudig binnen handbereik als jij naar je onderbewustzijn durft te luisteren. Jouw lichaam wijst je heel eenvoudig de weg! Het is mijn kracht om in stilte te observeren, aan te voelen en aan te raken wat er in beweging mág komen bij jou. Durf jij te luisteren en de beste versie van jezelf te worden?

“Saskia is een open en prettige persoonlijkheid, waarbij ik mij snel thuis voel. Ze staat er no-nonsens in en stelt je op je gemak. Ze weet gerichte vragen te stellen en komt snel tot de kern. Ik vind haar een engel met magische handen! Ik ben heel erg blij met het resultaat.”

kennismaking

Om samen een coachingstraject in te gaan is het van belang een wederzijdse ‘klik’ te ervaren. Ik bied je daarom de mogelijkheid aan om gratis en geheel vrijblijvend online een kennismaking met mij in te plannen van 30 min.

Deze kennismaking kan op korte termijn plaatsvinden op maandag of donderdag tussen 17.00 en 18.30 uur.

naar online kennismaking!

weetjes over mij

nuchtere kijk op het leven | Achterhoekse roots | samen met mijn lief trotse ouder van twee zoons |  spiritualiteit staat voor mij voor het verbinden met jezelf en het ontdekken van je innerlijke kracht | naast mijn praktijk werkzaam als therapeut in de zintuiglijke revalidatie | lees meer over mijn achtergrond

krachtig vanuit

 verbinding | intuïtie | empathie | analyse | rust | respect | mediation | positiviteit | nuchterheid

dol op

stilte | meditatie | intuïtief schrijven | mindfulness bewegen | natuur | bloemen | bakken | wijnen

Menu