over saskia

afbeelding van een lachende Saskia Biesterbos, ze draagt een turkooise blouse en pittig kort haar, licht blond van kleur en vooral haar ogen, blauw van kleur stralen van het scherm af.

hi, ik ben Saskia Biesterbos

Met gevoel voor innerlijke schoonheid en liefde voor het leven sta ik voor eenvoud. Met beide voeten geaard in de Hollandse klei draag ik graag een warm hart aan anderen toe. In mijn werk zet ik vanuit verbinding, mijn intuïtie en empathie ambitieus en vasthoudend in. Met respect en rust ga ik de dialoog met je aan.

mijn verhaal

Mijn energie stroomt en intuïtief speel ik met energie. Dat is niet altijd zo.

Uit eigen ervaring weet ik hoe het is om met onderdrukte kwaliteiten en vastgezette energieën rond te lopen.

verbinding

Door de wijsheid van mijn lijf te omarmen, ga ik steeds opnieuw de verbinding met mezelf aan. Zo herstel ik mijn balans, voel ik mij energieker, vitaler en veerkrachtiger. Als de energie in mij stroomt is er volop ruimte om mijn intuïtieve kwaliteiten in te zetten.

cadeau

Ook jij bent in staat bent om de verbinding met jezelf te herstellen. Zodat jij je missie kunt leven en de beste versie van je zelf kunt zijn. Het gemak waarmee dit proces zich in gang laat zetten raakt mij telkens weer. Ik ervaar het dagelijks als een cadeau en deel het graag met jou. Als ik het kan, kun jij het ook.

onderbewustzijn

De antwoorden liggen eenvoudig binnen handbereik als jij naar je onderbewustzijn durft te luisteren. Jouw lichaam wijst je heel eenvoudig de weg! Het is mijn kracht om vanuit verbinding te observeren en intuïtief aan te voelen wat er in beweging mág komen.

Zuiver Bewust een deel van een madelief bloemetje

Saskia is een open persoonlijkheid, waarbij je je snel thuis voelt.

Ze staat er no-nonsens in.

Ze stelt gerichte vragen waarmee ze snel tot de kern komt.

Ik vind haar een engel met magische handen.

Saskia staat tussen twee hele grote oude energieke bomen te genieten van de energie die deze oude bomen uitstralen

weetjes over mij

√ nuchtere kijk op het leven, vanuit Achterhoekse roots
√ samen met m’n lief trotse ouders van twee
√ spiritualiteit staat voor mij voor het verbinden met jezelf
√ jarenlange ervaring als therapeut in de zintuiglijke revalidatie

dol op

√ de energie van moeder natuur √ stilte & meditatie √ intuïtief schrijven  √ bakken & wijnen lees meer …

de start

In 2007 is mijn praktijk, aan de keukentafel in Breukelen (Utrecht), gestart onder de naam Egorint, praktijk voor persoonlijke ontwikkeling. Na tien jaar, vele coachingtrajecten en verschillende healing opleidingen verder, werd het tijd voor een naam die mijn missie ondersteund. Zo is in 2017 Zuiver Bewust, energetisch coaching & healing geboren.

Vrouwen vanuit heel Nederland weten Zuiver Bewust inmiddels te vinden om zich (opnieuw) met zichzelf te verbinden. Dat het online werken in deze huidige tijd een toevlucht heeft genomen doet mij goed. Omdat hiermee simpelweg het kritische denken volledig wordt omzeilt. Het resultaat is groots en omvangrijk. Mijn dankbaarheid is groot.

aangesloten bij

het logo van de CAT 2021 als bewijs van lidmaatschap bij het Collectief Alternatieve Therapeuten
het logo van het GAT 2021, een virtueelschild van 2021 als bewijs van lidmaatschap bij het Geschillen Alternatieve Therapeuten
op de afbeelding het logo van Touch of Matrix met daarop de vermelding Gecertificeerd Therapeut
op de afbeelding het logo van Sensitherapie, je kijkt naar het hart van een bloem je ziet een stamper en meeldraden sterk uitvergroot
This website is hosted Green - checked by thegreenwebfoundation.org
Menu