investering

kennismaking

Tijdens een gratis (online) kennismakingsgesprek (30 min) kijken we of er wederzijds vertrouwen is en een persoonlijke klik. Dat vormt immers de basis van begeleiding.

intake

Tijdens het intakegesprek (30 min) (€30,-) bespreken we waar jij concreet aan wilt werken en wat jou wensen en doelen zijn. Na de intake heb jij de keuze uit onderstaande pakketten.

Sessies kunnen naar wens face to face of op afstand plaatsvinden. De 2e sessie vindt altijd op afstand plaats, één week na de 1e sessie

pakket voordeel

basic

3 sessie (60 min)

€225,-

medium

5 sessies (60 min.)

gratis intake
van €375,-

vóór slechts

€345,-

VIP

7 sessies (60 min.)

gratis intake &
tools voor zelf support

€495,-

losse sessies

Losse sessies zijn mogelijk na afname van een pakket. Een losse sessie kost je € 75,- per 60 min. Deze wordt na rato met je verrekend afhankelijk van de duur van de sessie.

betaling

Betaling geschiedt contant. Een consult kan kosteloos worden geannuleerd tot 48 uur van tevoren. Daarna wordt de gereserveerde tijd volledig in rekening gebracht.

vergoeding

Vrouwen die voor mijn coaching kiezen maken een bewuste keuze en nemen verantwoordelijkheid voor hun eigen welzijn en persoonlijke ontwikkeling.

persoonlijk ontwikkelbudget

Ben je in dienst van een werkgever? Dan is er een persoonlijk ontwikkelbudget beschikbaar. Ga in gesprek met je werkgever om toe te werken naar (deel)financiering ten behoeve van jouw persoonlijke ontwikkeling.

minder draagkrachtig

Neem vrijblijvend contact op en deel jouw talenten om tot een passende oplossing te komen.