reconnective healing

"Als je geluk hebt zal jouw genezing komen in de vorm waarop je had gehoopt"

Eric Pearl

diepe verbinding

Reconnective Healing ® is een levensveranderende ervaring die zich onderscheidt van andere vormen van Healing. Nieuwe hoge frequenties met een groter bereik. Ze zijn beter waarneembaar en laten verrassende resultaten zien. Door je over te geven aan het universum kom je tot een diepere verbinding met jezelf.

Reconnective Healing helpt je om je natuurlijke balans te herstellen. Reconnective Healing is in staat om je opnieuw te verbinden met het universum en je diepste "zijn" door nieuwe helende frequenties. Het brengt je op een hoger niveau in verbinding met het universum en komt tot een diepe verbinding met jezelf.

Reconnective Healing heeft zijn uitwerking op mentaal-, fysiek-, emotioneel- en spiritueel niveau.

wetenschap

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat Reconnective Healing je in een diepe meditatieve staat brengt waarbij je hersengolven en je hartfrequenties harmonischer worden.

disclaimer

Eric Pearl en iedereen verbonden met dit werk, kunnen geen garanties geven of beloftes doen. Diagnoses worden er niet gesteld.  Klachten worden niet behandeld. Je bent en blijft zelf verantwoordelijk voor de zorg en voortzetting van jouw medische behandeling.

kom in verbinding

Facebook
LinkedIn