coaching

Het is mijn missie om vrouwen opnieuw met zichzelf te verbinden voor innerlijke vrijheid.

waar je ook staat in je ontwikkeling er is altijd een next level

hoe zou het zijn

als jij jou ontwikkeling naar een next level mag tillen?

Welke, wellicht onverklaarbare, fysieke-, emotionele- en/of mentale ongemakken en belemmeringen kom je tegen jou pad? Ongemakken en klachten waar de reguliere zorg zich geen raad mee weet maar waar jij dolgraag van af wilt.

signalen

Deze onverklaarbare klachten kunnen duiden op vastgezette energie. Hoe zou het zijn als jij op deze wijze naar klachten durft te kijken en te luisteren? Hoe zou het zijn als jij de signalen van je lijf omarmt en oude patronen doorbreekt? Je lijf zal letterlijk in beweging komen.

ervaar leegte

Door deze beweging ben je in staat de vastgezette energie, je innerlijke prullebak, te legen. De plek waar onbewuste oude programma’s opgeslagen liggen.
De leegte die ontstaat geeft je de ruimte om de verbinding met jezelf te herstellen op weg naar innerlijke vrijheid.

zodat jij je

energieker, vitaler, veerkrachtiger, verbind met jezelf en innerlijke vrijheid ervaart

Zuiver Bewust energetische coaching madelief

Al langere tijd had ik last van rugklachten, voornamelijk nek- en schouderklachten en liep hiervoor bij een fysiotherapeut. Nadat de pijn alleen maar erger werd ben ik op aanraden van mijn moeder bij Saskia terecht gekomen.  Wat een bijzondere ervaring!

onbewust thema

Tijdens de eerste behandeling kwam al direct het thema “verdriet” naar voren. Op het moment zelf kon ik dit niet plaatsen, maar na een paar dagen kwam alles er uit. Er zijn in de periode na de eerste behandeling enorm veel emoties bij mij los gekomen. Zo werd voor mij inzichtelijk dat ik veel stress op mijn werk te ervaarde en dat mijn nieuwe thuissituatie stress met zich mee bracht.

(h)erkennen en loslaten

Saskia hielp mij een aantal keer op afstand om spanning in mijn nek los te laten. Dit zorgde er uiteindelijk voor dat mijn lichamelijke klachten helemaal verdwenen zijn! Wat je lijf wel niet kan aangeven! Saskia heeft mij geholpen dit proces te (h)erkennen, te accepteren en los te laten.

elk traject verloopt uniek

jouw energieveld bepaalt wat er losgelaten mag

Touch of Matrix

Vanuit verbinding gaan we samen de diepte in. Het is mijn kracht om intuïtief af te stemmen en energetisch aan te raken, wat er in beweging mág komen. Zodat jij tot mag ontdekken over jezelf en opnieuw in liefdevolle verbinding met jezelf kunt zijn.

Healing

Vanuit verbinding breng ik je in contact met healing frequenties zodat jij kunt genieten van diepe meditatieve ontspanning. Hierbij wordt je zelfhelend vermogen geactiveerd en kiest de healing zijn eigen weg, daar waar het nodig is op dit moment.

zuiver bewust een krachtige madelief

energie is grenzeloos

Alle sessies vinden online plaats. Dat kan omdat alles energie en grenzeloos is.

Op afstand werken heeft zijn voordeel, omdat ons kritisch denken wordt omzeilt. Zo verlopen sessies sneller en effectiever. Ervaar zelf hoe eenvoudig ik jou op afstand in beweging breng.

ervaringen van anderen

Het HELLP-syndroom is voor mij na de zwangerschap letterlijk ‘HELP’! Waar de artsen stopten, begon Saskia, waarbij ze duidelijk aangeeft waar het een medische oorzaak kan hebben die gecheckt moet worden.

mijn klachten

Enkele van mijn klachten waren: verstoorde bloeddruk, onrust/suizen in mijn hoofd, geen energie, snel overprikkeld te hevige duizeligheid en hoofdpijn tot gevolg.

afstand

Op afstand merk ik wanneer Saskia haar ding doet, zo bijzonder krachtig om te ervaren! Voor mij voelt het tijdens de sessie als zeeziek, dienen er zich lichamelijke blokkades aan en tijdens het afronden krijg ik tintelende en zware ledematen. Vaak merk ik meteen of binnen een paar uur verlichting!

bewustwording en aarding

Bewustwording van goed aarden is essentieel voor mij gebleken. Sinds Saskia mij op afstand bijstaat versnelt mijn algehele herstel en blijven klachten steeds langer weg, Saskia dank!

Doordat jij de wissels van mijn spoor hebt omgezet heb ik een aantal stappen kunnen nemen. Daar ben ik heel blij mee. Het is een proces waarin ik nog volop aan het leren ben maar “nee” zeggen gaat mij duidelijk veel beter af.  Ik durf mijn kwetsbaarheid en wie ik ben meer te laten zien.

meer ruimte

In mijn schilderwerk ervaar ik een stuk meer ruimte. Zo durf ik nu met duidelijke vormen en stevige kleuren te werken.

nieuw avontuur

Het is alsof ik een nieuw avontuur begonnen ben waarin ik nog veel meer mag gaan ontdekken.

Het voelt goed. Ik voel me lekker, ben meer aanwezig en tegelijkertijd rustiger en zacht in mijn lijf. De energie in mij stroomt weer en ik voel dat ik veel beter geaard ben. Alsof ik er weer ben, groot en krachtig.

wil jij weten wat het jou kan brengen?

innerlijke vrijheid is een cadeau

Deze kennismaking boek je om te ervaren of er een ‘klik’ is en om te verkennen of een coaching traject passend is. Ik ben eerlijk en oprecht. Past het niet hoor je het.
Ik ga ervanuit dat je de website hebt gelezen en weet welke vragen je aan mij hebt.

Boek deze kennismaking enkel als je ervan overtuigd bent de verandering met jezelf aan te willen gaan.

BOEK kennismaking

Menu