coaching

Soms ontvang je als gevoelige sensitieve vrouw te veel levenservaring. Ben je super goed in het zorgen voor anderen maar vergeet je jezelf.
Zo raakt je energie uit balans en raak je de verbinding met jezelf kwijt.

klachten

Niets is vervelender dan rond te lopen met onverklaarbare fysieke-, emotionele- en/of mentale ongemakken. Klachten waar de reguliere zorg vaak geen raad mee weet maar waar jij graag van bevrijd wilt zijn.

Klachten zijn signalen die duiden op verstoorde energie. Als je op deze wijze naar klachten durft te luisteren en de signalen van je lijf omart ben je in staat oude patronen te doorbreken. Je lijf komt letterlijk in beweging.

ervaar leegte

Door de beweging die onstaat ben je in staat je innerlijke prullebak te legen. De plek waar onbewuste oude programma’s opgeslagen liggen.
De leegte die ontstaat geeft je de ruimte om de verbinding met jezelf te herstellen.

zodat jij je

energieker  vitaler  veerkrachtiger  verbind met jezelf

review

Ik had al langere tijd last van rug-, nek- en schouderklachten en liep hiervoor bij een fysiotherapeut. Nadat de pijn alleen maar erger werd ben ik op aanraden van mijn moeder bij Saskia terecht gekomen.  Wat een bijzondere ervaring!

Tijdens de eerste behandeling kwam het thema “verdriet” naar voren. Op het moment zelf kon ik dit niet plaatsen, maar na een paar dagen bleek dit volledig te kloppen. Er zijn in de periode na de eerste behandeling enorm veel emoties bij mij los gekomen. Ik bleek veel meer stress op mijn werk te ervaren en ook mijn nieuwe thuissituatie bleek stress met zich mee te brengen.

Saskia hielp mij een aantal keer op afstand om spanningen los te laten. Dit zorgde ervoor dat mijn lichamelijke klachten helemaal verdwenen zijn! Wat je lijf wel niet kan aangeven! Saskia heeft mij geholpen door dit proces te (h)erkennen en te accepteren.

elk traject verloopt uniek omdat jouw energieveld bepaalt wat er losgelaten mag

Touch of Matrix

Een vernieuwde methode om van onverklaarbare pijn, trauma, stress, angst of onzekerheid af te komen.

Healing

Healing brengt je op een hoger niveau in verbinding met het universum en jezelf.

Sensitherapie

Door jouw energiebaan te meten traceren we verstoorde energieën en blokkades.

energie is grenzeloos

Alle sessies vinden on-line plaats. Dat kan omdat alles energie en grenzeloos is. Op afstand werken heeft zo zijn voordeel omdat sessies sneller en met verbluffende resultaten verlopen. Ervaar zelf maar hoe eenvoudig ik jou op afstand in beweging breng.

gratis kennismaking

Omdat ik het van belang vind een wederzijdse ‘klik’ te ervaren boek je geheel vrijblijvend en gratis een kennismaking. Zo kunnen we samen ervaren of Zuiver Bewust wat voor jou kan betekenen.
Een kennismaking vindt op korte termijn plaats.

boek kennismaking

wat anderen zeggen

HELLP syndroom

Het HELLP-syndroom is voor mij na de zwangerschap letterlijk ‘HELP’! Waar de artsen stopten, begon Saskia, waarbij ze duidelijk aangeeft waar het een medische oorzaak kan hebben die gecheckt moet worden.

Enkele van mijn klachten waren: verstoorde bloeddruk, onrust/suizen in mijn hoofd, geen energie, snel overprikkeld te hevige duizeligheid en hoofdpijn tot gevolg.

Op afstand merk ik wanneer Saskia haar ding doet, zo bijzonder om te ervaren! Voor mij voelt het tijdens de sessie als zeeziek, dienen er zich lichamelijke blokkades aan en tijdens het afronden krijg ik tintelende en zware ledematen. Vaak merk ik meteen of binnen een paar uur verlichting! Bewustwording van goed aarden is essentieel voor mij gebleken.

Sinds Saskia mij op afstand bijstaat versnelt mijn algehele herstel en blijven klachten steeds langer weg, Saskia dank!

verkrampt

Doordat jij de wissels van mijn spoor hebt omgezet heb ik een aantal stappen kunnen nemen. Daar ben ik heel blij mee. Het is een proces waarin ik nog volop aan het leren ben. Ik kan al veel beter nee zeggen, ik voel meer duidelijkheid en kan die steeds vaker naar buiten brengen.
Ik durf nu mijn kwetsbaarheid, en wie ik ben, te laten zien. Ineens ervaar ik een stuk meer ruimte in mijn schilderwerk. Ik ben nu in staat om met duidelijke vormen en stevige kleuren te werken. Hetgeen uiteraard aan de muur hangt te stralen.
Het is alsof ik een nieuw avontuur begonnen ben, en ik ben nieuwsgierig
naar wat ik nog allemaal ga ontdekken. 

stress

Het voelt goed. Ik voel me lekker, ben meer aanwezig. Voel me rustig en zacht in mijn lijf. Ik sta nu weer letter op de grond en voel de energie weer stromen. Ik ben er weer en voel me weer groot en krachtig op de grond staan.

burn-out

Dank je wel voor je ondersteunende sessies bij mijn zoektocht. Ik heb vertrouwen gekregen in de mooie dingen die er al “zijn” en nog gaan komen. Ik zie steeds meer in dat ik mag zijn wie ik al ben. Super bedankt! Tot snel, want ik blijf voorlopig nog graag even voor wat extra onderhoud ;-).

hoofdpijn

Mijn hoofdpijn en problemen met slapen zijn verdwenen. Mijn hoofd is vrij van klachten en alles voelt veel lichter aan. Ik slaap weer als een roos. Bijzonder! Ik had niet verwacht dat ik zoveel zou gaan voelen. En weet je wat bijzonder is, vooral mijn rug voelt veel lichter. Het voelt goed en leeg tegelijkertijd.

complexe botbreuk

Vandaag foto laten maken van mijn enkel, de arts was verbaasd dat het zo goed genezen is en de botstukken zo mooi zijn geheeld! Heb je goed gedaan!!

slapen

Heel erg ontspannend! Van hoofd naar hart, naar buik. Thuiskomen! Ik slaap na de sessies bij jou weer super. Kom eindelijk weer uitgerust mijn bed uit in de ochtend.

ervaren wat het jou brengt?

gratis kennismaking

Omdat ik het van belang vind een wederzijdse ‘klik’ te ervaren boek je geheel vrijblijvend en gratis een kennismaking. Zo kunnen we samen ervaren of Zuiver Bewust wat voor jou kan betekenen.
Een kennismaking vindt op korte termijn plaats.

boek kennismaking

Menu