coaching bij Zuiver Bewust

Tijdens een gratis kennismaking ervaren we of er een wederzijdse klik is en of er voldoende wederzijds vertrouwen is om samenwerking aan te gaan. We bespreken jou vragen, wensen en doelen en vertel ik wat ik wel en niet voor je kan betekenen.

intake & sessies

Elk coaching traject bij Zuiver Bewust verloopt op zijn eigen unieke wijze. Tijdens de intake bespreken we concreet waar jij aan wilt werken en wat je wensen zijn. Waar nodig meten we met de biosensor (meten is weten) welke tools het best passend zijn om jouw wensen te realiseren.

Tijdens een coaching sessie hou ik je liefdevol een spiegel voor, welke jouw lijf je laat ervaren, zonder oordeel en op jouw tempo. Je zult ervaren dat energetische blokkades (fysieke-, emotionele-, mentale en/of spirituele) zich vanzelf aandienen om aangeraakt en losgelaten te worden. Veelal zijn het blokkades in je onderbewustzijn, bevatten ze oude programma’s en thema’s die in beweging mogen komen om vervolgens losgelaten te worden.

van denken naar voelen

grenzeloos

Minder mobiel of is de reisafstand te ver? Het maakt geen verschil of je komt voor een face to face sessie of dat ik op afstand met je aan de slag ga. (uitgezonderd Sensitherapie). Sterker nog: het effect van werken op afstand, is groter en effectiever doordat ons denken uitgeschakeld is.

Touch of Matrix

Een vernieuwde methode om van onverklaarbare pijn, trauma, stress, angst of onzekerheid af te komen.

Healing

Healing brengt je op een hoger niveau in verbinding met het universum en jezelf.

Sensitherapie

Door jouw energiebaan te meten traceren we verstoorde energieën en blokkades.

Menu