coaching bij Zuiver Bewust

Verbinden met jezelf is het doel. Energetische coaching & healing is de weg.

Levenservaring krijgen we allemaal. Soms ontvang je simpelweg te veel levenservaring, raakt je energie uit balans en raak je de verbinding met jezelf kwijt. Een coaching traject bij Zuiver Bewust verloopt op zijn eigen unieke wijze en kan in zijn geheel online plaatsvinden. Tijdens een kennismaking ervaren we of er voldoende wederzijds vertrouwen is om een samenwerking aan te gaan. We bespreken jou vragen, wensen, doelen en wat er nodig is om de verbinding met jezelf te herstellen.

intake & sessies

Tijdens de intake bespreken we concreet waar jij aan wilt werken en wat je wensen zijn. Waar nodig meten we met de biosensor (meten is weten) welke tools het best passend zijn om jouw wensen te realiseren.

Tijdens een coaching sessie hou ik je liefdevol een spiegel voor, welke jouw lijf je laat ervaren, zonder oordeel en op jouw tempo. Je zult ervaren dat energetische blokkades (fysieke-, emotionele-, mentale en/of spirituele) zich vanzelf aandienen om aangeraakt en losgelaten te worden. Veelal zijn het blokkades in je onderbewustzijn, bevatten ze oude programma’s en thema’s die in beweging mogen komen om vervolgens losgelaten te worden.

jouw lichaam wijst de weg

grenzeloos

Minder mobiel of is de reisafstand te ver? Het maakt geen verschil of je komt voor een face to face sessie of dat ik op afstand met je aan de slag ga. (uitgezonderd Sensitherapie). Sterker nog: het effect van werken op afstand, is groter en effectiever doordat ons denken uitgeschakeld is.

van denken naar voelen

Touch of Matrix

Een vernieuwde methode om van onverklaarbare pijn, trauma, stress, angst of onzekerheid af te komen.

Healing

Healing brengt je op een hoger niveau in verbinding met het universum en jezelf.

Sensitherapie

Door jouw energiebaan te meten traceren we verstoorde energieën en blokkades.

Menu